Camine de batrani Bucuresti
Aplicatii pentru persoanele varstnice
martie 9, 2018
Transport cu platforma auto
Sase motive care sustin eficienta serviciilor de tractari auto
martie 15, 2018

Cum sa alegi un tort personalizat de Paste

Torturi la comanda

Masa de Paste trebuie sa fie, asa cum cere traditia, imbelsugata. Dupa un post lung si cu ocazia reuniunii de familie, un tort nu trebuie sa lipseasca din meniu. Cum nu toate femeile se nasc cu veleitati de bucatar si cofetar iscusit, exista posibilitatea de a da o comanda de tort in Bucuresti pentru diferite ocazii. Iar Sarbatorile Pascale reprezinta o ocazie foarte buna de a accesa adresa virtuala de la cea mai renumita cofetarie online, https://etorturi.ro/.

eTorturi.ro | Torturi facute din ingrediente 100% naturale!

Chiar daca nu sunt facute in casa, torturile de Paste sunt sanatoase si gustoase. Sunt facute din ingrediente 100% naturale,  cu certificat de conformitate, iar oamenii pot alege din zecile de modele online in acest sens. Cu un iepuras dragut, oua colorate sau floricele multicolore, tortul de Pasti este realizat in conformitate cu preferintele si cerintele clientului.

Cu siguranta clientii nu vor alege un tort de Pasti numai pentru ca este dragut, ci si pentru gustul acestuia. Asadar, exista numeroase compozitii ce pot fi comandate, se pot alege torturi cu creme ce contine fructe, unt, mascarpone, menta, frisca naturala, sampanie si chiar biscuiti Oreo, blatul poate fi umed sau uscat, iar mousse-ul fin poate contine ciocolata belgiana sau piure din fructe naturale, delicat.

Alegerea unui tort pentru masa de Paste este destul de dificila, pentru ca exista numeroase modele prezentate in catalogul online, dar si compozitii gata sa fie degustate pentru cei care trec pragul cofetariei. Fie ca membrii familiei au o pasiune pentru frisca sau ciocolata, prefera fructele sau nuca, expertii cofetari au cate un tort pe gustul fiecaruia. In plus, se pot comanda si prajituri sau cup cakes tot pentru masa de Pasti, fursecuri pentru copii iar gospodinele se pot concentra pe pregatirea mielului, fara a-si mai face griji in privinta acelui `ceva dulce` ce trebuie sa reprezinte surpriza de la final, un gust care sa ramana pe buzele invitatilor.

Acest site folosește cookie-uri. Acceptați sau refuzați cookie-urile. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor referitoare la cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri. Pentru alte detalii, va rugam sa accesati pagina Politică de Confidențialitate.